ertan otomotiv

AK Parti İl Teşkilatı, Gazze için basın açıklaması yaptı

GÜNDEM (PA) - PORTAL AYDIN | 10.05.2024 - 11:00, Güncelleme: 10.05.2024 - 11:12 1671 kez okundu.

AK Parti İl Teşkilatı, Gazze için basın açıklaması yaptı

AK Parti İl Teşkilatı Gazze'de yaşam hakları ellerinden alınan anneler için Atatürk Kent Meydanı'nda bir araya geldi.
Bugün saat 10:30'da Atatürk Kent Meydanı'nda, Gazze'de yaşam hakları ellerinden alınan anneler için bir basın açıklaması gerçekleştirildi. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Alp Kayır, kalabalığın önünde duygusal bir konuşma yaptı. Başkan Kayır basın açıklamasında, "Biz bugün okuldan gelecek çocuklarımızı Gazze'li anneler ise çocuklarına verecek bir lokma yemeğin peşine düştüler. Bizler karışmasın diye çocuklarımızın kitaplarına defterlerine isimler yazarken, Gazze'li anneler cesetleri teşhis edebilmek için çocuklarının kollarına isimlerini yazar hale geldiler. Bir kadın bir anne olarak ifade ediyorum her can bizim için değerli. Filistin Sağlık Kuruluşu'nun 5 Mayıs’ta yapmış olduğu açıklamaya göre İsrail 7 Ekim'den bu yana Gazze'de düzenlenen saldırılarda toplam 34 bin 684 kişi öldü 78 bin 18 kişi yaralandı. Rapora göre 9 bin anne öldü ortalama günde 63 kadının öldüğünü düşünebiliyor musunuz." ifadelerini kullandı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.